Subula

COACHING

U svom svakodnevnom poslu, ljudi se susreću s užurbanim tempom i brojnim zadacima koje, zbog različitih razloga, teško rješavaju bez stručnog vodstva specijalizirane osobe – coacha.

Jednostavno rečeno, coaching je razgovor, ili niz razgovora dviju osoba. Učinkoviti coaching pozitivno utječe na razumijevanje, učenje, ponašanje i napredak pojedinca ili skupine. Coach, kroz razgovor, pomaže korisniku u pronalaženju rješenja za situaciju koju korisnik želi riješiti. Nakon utvrđivanja izazova, coach pomaže u objektivnom sagledavanju situacije i svih okolnosti, određivanju ciljeva i utvrđivanju potrebnih koraka za postizanje ciljeva.

Ono što ovakav razgovor razlikuje od drugih je utjecaj koji on ima na osobu koja je u postupku coachinga.

Vrijeme izdvojeno na coaching, vraća se se višestruko kroz veće zadovoljstvo u radu, postizanje boljih rezultata, uspješno rješavanje stresnih situacija i učinkovitije rješavanje zadataka što direktno utječe na uštedu vremena.

Usluga coachinga se pruža:EMCC badge

 • individualno
 • timski (pri čemu je moguće organizirati i pojedinačne susrete coachinga za članove tima, pored coachinga za cijeli tim)

Coaching unutar neke organizacije (poduzeća) podrazumijeva diskreciju i potpuno povjerenje korisnika.

subula-coaching-team

Klijenti o nama

 • Coaching smo započeli u trenutku kada sam odlučivala o smjeru u kojem želim dalje voditi Mapu znanja. Ovaj proces mi je pomogao u odbacivanju ideja koje nisu zadovoljavale sve kriterije koje sam postavila, odnosno u razradi onih zamisli koje su zadovoljavale te kriterije i imale poslovnog smisla i koje su u međuvremenu počele davati rezultate.

  Katica Križić Čumandra, Mapa znanja –
 • Suradnja s Franom bilo je upravo ono što sam trebala u trenutku kad smo krenuli s coachingom. Uz njegovu pomoć vrlo sam brzo detektirala obrasce u mojem djelovanju koji me sprečavaju da budem efikasnija i zadovoljnija poslom koji obavljam. Nakon detektiranja problema zajedno smo dogovorili metode i redoslijed mijenjanja obrazaca, te smo kroz nekoliko sastanaka kontrolirali i korigirali procese. Vrlo sam zadovoljna procesom coachinga i, što je još važnije, rezultatima. I sve to u ugodnoj i podržavajućoj atmosferi.

  Iva Grabovac – Arhitektica
 • Staloženo i pronicljivo sagledavanje poslovne strategije i procesa iz svih rakursa. Velika pomoć u promišljanju poslovanja.

  Ivo Skelin, izvanOkvira – Arhitekt