Subula

POSLOVNO SAVJETOVANJE

Poslovno savjetovanje pomaže poslovanju sa svim novim izazovima i prilikama koje postavlja današnja složena globalna ekonomija.

Subula nudi poslovno savjetovanje zasnovane na dugogodišnjem iskustvu rada i stručnosti specifičnim za sve razine:

 • upravljačkih funkcija
 • izvršnih i operativnih funkcija

Subula za poslovno savjetovanje koristi iskustvo u specifičnim funkcionalnim izazovima kompanija kao što su optimiranje performansi i upravljanje procesima s posebnim naglaskom na tehničke servise u automobilskoj industriji.

Klijenti o nama

 • Coaching smo započeli u trenutku kada sam odlučivala o smjeru u kojem želim dalje voditi Mapu znanja. Ovaj proces mi je pomogao u odbacivanju ideja koje nisu zadovoljavale sve kriterije koje sam postavila, odnosno u razradi onih zamisli koje su zadovoljavale te kriterije i imale poslovnog smisla i koje su u međuvremenu počele davati rezultate.

  Katica Križić Čumandra, Mapa znanja –
 • Staloženo i pronicljivo sagledavanje poslovne strategije i procesa iz svih rakursa. Velika pomoć u promišljanju poslovanja.

  Ivo Skelin, izvanOkvira – Arhitekt
 • Prijevodi svih vrsta tekstova su vrlo čisti i dosljedni. Spremni su uložiti dodatni napor kako bi konačni rezultat bio što bolji. Prijevode uvijek isporučuju u dogovorenim rokovima.

  Ivica Đurović, IVECO –  Market Manager Hrvatska i Slovenija